Joycehidding.jouwweb.nl
Home » Werkplekleren

Werkplekleren

Voor de pabo heb ik op de Kinkerbuurtschool, de Mijlpaal en de Joop Westerweelschool stage gelopen. De Kinkerbuurtschool is een reguliere school en een brede school, de Mijlpaal is een OGO school en de Joop Westerweelschool een vreedzame school. Het eerste semester van het 1e jaar heb ik bij Hans Boer in groep 5 van de Kinkerbuurtschool stage gelopen. Door naar de pagina Groep 5 Kinkerbuurtschool te gaan kun je bij al mijn lesvoorbereidingen, evaluaties en beoordelingen van deze stage komen. 


Het tweede semester van het 1e jaar heb ik bij Mariska Rave in groep 1/2 van de Mijlpaal stage gelopen. Door naar de pagina groep 1/2 de Mijlpaal te gaan kun je bij mijn lesvoorbereidingen, evaluaties en beoordelingen van deze stage komen.

 

Het eerste semester van het 2e jaar heb ik mij Ruud Starke in groep 8 van de Joop Westerweelschool stage gelopen. Door naar de pagina groep 8 Joop Westerweelschool te gaan kun je bij mijn lesvoorbereidingen, evaluaties en beoordelingen van deze stage komen.

 

                                                                                   

 

Voor de ALO heb ik op de Regenboog, de 5e Montessorischool en de Oscar Carreschool stagegelopen. Op de Dapperschool heb ik gewerkt. De stagescholen voor de ALO en pabo bevinden zich in verschillende stadsdelen en daarmee heb ik Oost, West, Zuid en Zuidoost stage gelopen.