Joycehidding.jouwweb.nl
Home » Onderzoeksdossier

Onderzoeksdossier 

 Voor opdrachten vanuit de pabo of vanuit de ALO heb ik verschillende onderzoeken gedaan. Welke dit zijn is hieronder te vinden. 

 

 

Samen met drie klasgenootjes heb ik een onderzoek gedaan over Ontwikkelingsgericht onderwijs. Daar hebben wij toen ook een presentatie over gegeven bij leerpraktijk. Het verslag is te is hier te lezen.

 

 

In het 3e jaar van de ALO heb ik samen met een klasgenoot onderzoek gedaan naar de invloed van kuitomvang op de loopprestaties. Het volledige onderzoeksverslag is hier te lezen.

 

 

In het 3e jaar van de ALO heb ik voor de vakken anatomie, fysiologie en biomechanica een onderzoek gedaan  over de vlinderslag. Met dit verslag toon ik mijn analytische kwaliteiten aan. Het verslag is hier te lezen.

 

 

In het 4e jaar van de ALO heb ik voor de Johan Cruijff Foundation een tevredenheidsonderzoek gedaan naar hun grootste evenement: de Open Dag van de Johan Cruijff Foundation. Het volledige onderzoek is hier te lezen. Mijn onderzoek heb ik digitaal gepresenteerd met behulp van een powerpoint presentatie.