Joycehidding.jouwweb.nl
Home » Bewijs Onderzoek

Bewijs Onderzoek

Voor opdrachten vanuit de pabo of vanuit de ALO heb ik verschillende onderzoeken gedaan. Welke dit zijn is hieronder te vinden.
De onderzoeken verschillen in niveau. Voor het onderzoek voor de Johan Cruyff Foundation heb ik vragenlijsten ontwikkeld en interviews gehouden. De resultaten zijn toen verwerkt in SPSS. Dit is ook zo geweest bij het onderzoek over kuitomvang. Een aantal onderzoeken heb ik (digitaal) gepresenteerd. Bij de linkjes is aangegeven of er ook een presentatie gegeven is.  

 

 

Samen met drie klasgenootjes heb ik een onderzoek gedaan over Ontwikkelingsgericht onderwijs. Daar hebben wij toen ook een presentatie over gegeven bij leerpraktijk. Door hier te klikken krijg je de powerpoint presentatie te zien. Het verslag is te is hier te lezen.

 

   

Samen met 3 andere klasgenootjes hebben bij de geschiedenis methodes Tijdstip, Wijzer door de Tijd, Brandaan en Bij de Tijd onderzocht. We hebben allen 1 methode bestudeerd en deze met elkaar vergeleken. Dit hebben wij ook aan de klas gepresenteerd bij leerpraktijk. Ons volledige verslag van de vergelijkingen is hier te lezen. Ik was de expert van Bij de Tijd.

 

In het 3e jaar van de ALO heb voor de vakken Fysiologie, Kinesiologie, Anatomie en Biomechanica een onderzoek gemaakt waarbij ik samen met een klasgenoot de vlinderslag heb geanalyseerd. Hierbij hebben we theoretisch onderzoek gedaan, elkaar gefilmd en de beweging geanalyseerd. Het volledige verslag is hier te lezen.

 

In het 3e jaar van de ALO heb ik samen met een klasgenoot onderzoek gedaan naar de invloed van kuitomvang op de loopprestaties. Het onderzoek hebben we toen aan klasgenoten gepresenteerd. Door hier te klikken krijg je onze presentatie te zien. Het volledige onderzoeksverslag is hier te lezen.

 

 

In het 4e jaar van de ALO heb ik voor de Johan Cruijff Foundation een tevredenheidsonderzoek gedaan naar hun grootste evenement: de Open Dag van de Johan Cruijff Foundation. Mijn referaat ging over dit onderzoek, de presentatie die ik toen heb gegeven is hier te zien. Het volledige onderzoek is hier te lezen.