Joycehidding.jouwweb.nl
Home » Bewijs ALO Dans

Bewijs ALO Dans

Voor het vak Bewegen en Muziek heb ik op de ALO verschillende dansen gemaakt en uitgevoerd. Dit waren telkens verschillende opdrachten waarbij je met klasgenoten moest samenwerken. Dit werd opgebouwd in moeilijkheidsgraad. Samen met mijn vriend heb ik een Cha Cha Cha dans gemaakt en met 5 klasgenoten heb ik dans en daarbij een videoclip gemaakt.

 

Het onderstaande filmpje is bewijs van een dans die ik samen met 5 klasgenoten gemaakt heb. De bedoeling was dat ieder een aantal keer 8 tellen zou vullen. Het gedeelte met tweetallen en patronen wissel heb ik gemaakt. De danspassen die iedereen bedacht had moest je ook aan elkaar leren en uiteindelijk als een geheel presenteren.

 

 

Tijdens de ALO sluit je de vakken Bewegen en Muziek, Turnen en Zelfverdediging af met een toneelstuk wat je met klas maakt. Dit toneelstuk is op muziek, er wordt niet ingesproken, alleen bewogen. Het stuk, de demo genaamd, voer je op voor familie, vrienden, docenten en studiegenoten in de Meer Vaart in Amsterdam. Het onderstaande laat een gedeelte van mijn demo zien.