Joycehidding.jouwweb.nl
Home » 5. Competent in samenwerken met collega's

5. Competent in samenwerken met collega's

De compenties die ik behaald heb ik bewijs ik op de pagina's kennis, vaardigheden en attituden.
Daarin zijn de competentiebeschrijvingen te vinden per niveau en de daarbij horende bewijsstukken.

 

Hieronder staat het overzicht van behaalde competenties tot nu toe.

 

Interpersoonlijk

Niveau 1

Niveau 2

Niveau 3

Kennis

 

 

 

Vaardigheden

   

 

Attituden

   

 

    
 

Niveau

 

 

 

 


 Niveau behaald 
 Niveau behaald (eigen inschaling)
 Niveau gedeeltelijk behaald
 Niveau nog niet behaald

 

 

Ik ben competent in samenwerken met collega’s
Een sterke kant van mij als persoon is dat ik een open houding heb naar anderen. Ik ben vriendelijk en kan goed luisteren naar anderen. Dit zorgt ervoor dat ik in gesprek kan gaan met collega’s over het onderwijs en ook over persoonlijke onderwerpen. Mijn vermogen om aan de ene kant serieus over het werk te praten en aan de andere kant ontspannen het weekend te bespreken zorgt er voor dat ik een goede relatie met mijn collega’s kan aangaan.

 

Ik vind het prettig om met collega’s te reflecteren op het onderwijs en over de school. Door informatie te delen met elkaar kun je van elkaar leren en wordt het onderwijs beter op elkaar afgestemd. Zo kan er eenduidigheid in de school gevormd worden. Vanuit mijn werkervaring op het ROC heb ik geleerd dat het belangrijk is voor leerlingen als er een duidelijke lijn is binnen de school en de docenten voorbeeldgedrag laten zien. In vergaderingen heb ik daar met collega’s veel over gesproken en daarbij heb ik een constructieve bijdrage geleverd aan het team. Ik heb een duidelijke visie op onderwijs en ben altijd bezig om het onderwijs te verbeteren.
Tijdens vergaderingen deel ik mijn ideeën en luister ik naar die van anderen. Wanneer er werkzaamheden uitgevoerd moeten worden houd ik mij aan de gemaakte afspraken en ik verwacht dat ook mijn collega’s. Ik ben sterk in communicatie en ben betrokken bij mijn collega’s. Ik kan initiatief nemen en sta open om te leren van elkaar. Bij mij staat de deur open.